Grete er høgskolelektor ved musikkseksjonen på Høgskolen i Nord-Trøndelag. Hun har hovedfag musikk, med sang som hovedinstrument. I 2008 ble hun autorisert pedagog fra det treårige studiet ved Complete Vocal Institute i København.

For tiden sitter Grete i styret i Norges Korforbund, som representant for musikkfaglig råd. Hun har jobbet mye med klassisk og latinamerikansk musikk, både som sanger og musikalsk leder. I tillegg til å dirigere A Cappellissimo holder hun korseminarer, gir sangtimer og leder ulike prosjektkor.

Som sanger under Gretes musikalske hånd blir man tidlig bevisstgjort at sangstil og klangfarge bør være tilpasset den aktuelle stilart. Sangerne i A Cappellissimo opplever Grete som dyktig, inspirerende og pedagogisk. Hennes allsidighet og lekenhet gjør at øvelsene aldri blir kjedelige. Hun har dessuten et unikt godt humør, og bidrar i stor grad til det gode miljøet i koret.

0 Responses to “Dirigent Grete Daling”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Kammerkoret A Cappellissimo tar sikte på å levere gnistrende musikalske variasjoner på hver eneste konsert.

A Cappellissimo på Instagram

A Cappellissimo med komponist Kim Andre Arnesen og dirigent James Meader på bankett etter NYC-premieren i Carnegie Hall. #acappellissimo #nyc #dciny #reflectionsofpeace #kor #choir #trondheim #nrktrøndelag

%d bloggers like this: