Tre tenorer søkes til vårens vakreste eventyr!

Foto: dreamstime.com

Vi kan herved melde at vi er i god rute med julestoffet til Snøkrystaller. Alle stemmegruppene har funnet både klangkjerne og adventsglans, og nå er det bare finpuss som gjenstår før førjulstida kan få komme over oss med all sin kraft! Vi krysser fingrene for at Vår Frue kirke fylles til randen søndag 16. desember, og at konserten vil bidra til å bringe fram den gode, gamle julestemninga i det ærverdige kirkerommet. Og i hver og én som tar turen til Vår Frue denne kvelden. Velkommen!

Av ulike grunner blir det dessverre noe frafall i tenorrekka før årsskiftet, så vi ønsker oss tre nye tenorer til våren. Vi kan love at det blir mange spennende prosjekter på programmet framover; blant annet har vi planer om å reise til det store utland. Blir det Italia, Bulgaria eller Tsjekkia? Den som lever får se! Det eneste som er sikkert, er at reisekomiteen jobber på spreng med å nøste opp alle løse tråder. Er DU tenor, og har lyst til å bli med på en spennende musikalsk reise i 2013? Ta kontakt for prøvesang!

Reklame

0 Svar to “Tre tenorer søkes til vårens vakreste eventyr!”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..
Kammerkoret A Cappellissimo tar sikte på å levere gnistrende musikalske variasjoner på hver eneste konsert.


%d bloggere liker dette: