God jul og godt nyttår!

nissemann

Kammerkoret A Cappellissimo takker for året som har gått, og benytter samtidig anledningen til å ønske alle våre tilhengere ei riktig god jul og et godt nytt år! Julekonserten i Vår Frue kirke var en storflott opplevelse, og ei fin avslutning på semesteret. Vi har fått en rekke positive tilbakemeldinger fra mange av de bortimot 240 publikummerne som delte den høytidelige førjulsstunda sammen med oss.

Nå har vi vendt snuten mot 2013, og kan love at vi gleder oss til nye utfordringer. Neste konsert blir i slutten av april; mer informasjon kommer etter hvert. Minner om at vi har plass til et par tenorer i koret til våren. Er DU tenor? Eller kjenner du en staut kar eller to som behersker det lyse registeret? Prøvesang kan avtales ved å sende oss en e-post, eller du kan ta kontakt med dirigent Grete Daling på telefon.

Reklame

0 Svar to “God jul og godt nyttår!”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..
Kammerkoret A Cappellissimo tar sikte på å levere gnistrende musikalske variasjoner på hver eneste konsert.


%d bloggere liker dette: