Balkanrytmer på Rockheim

Rockheim2

I vår har vi invitert Jovan Pavlovic og trekkspillet hans til et spennende musikalsk samarbeid. Jovan er født og oppvokst i Beograd i Serbia, men har bodd mange år i Trondheim og har utdanningen sin fra NTNU hvor han fordypet seg i Balkan- og sigøynermusikk. Mange vil hevde at Jovan er Sør-Trøndelags fremste verdensmusiker. Det er i hvert fall ingen tvil om at han vet hvordan han skal traktere et trekkspill.

Jovan har samarbeidet med en rekke folkemusikere fra Balkan, og er medlem av flere profilerte band i Trondheimsregionen. Nå skal han altså finne tonen med kammerkoret A Cappellissimo fram mot konserten «Muzika!» i foajéen på Rockheim. Rytmefoten vil garantert bli aktivert når vi presenterer repertoar fra blant annet Makedonia, Bulgaria og Serbia. Dirigent Grete Daling vil gjøre sitt ypperste for å lokke fram de riktige klangfargene og effektene i koret, slik at vi er klare for konsert søndag 12. mai kl 19:30. Følg med på nettside og Facebook for mer informasjon.

Reklame

1 Svar to “Balkanrytmer på Rockheim”


  1. 1 Frode Myklebust 13. mars 2013, kl. 23:34

    Speed Balkanboogie!!

    Lykke til alle sammen!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..
Kammerkoret A Cappellissimo tar sikte på å levere gnistrende musikalske variasjoner på hver eneste konsert.


%d bloggere liker dette: