2021 – Et håpefullt nytt år!

Vi ønsker våre venner og publikum et riktig godt nytt år.

LENGSEL & GLEDE

Fjoråret kan karakteriseres med flere ord, men særlig ett utmerker seg, – lengsel.
Lengsel mot nærhet og samvær, lengsel mot stabilitet og forutsigbarhet, lengsel mot fysiske konserter og opplevelser. Kort sagt; lengsel mot en normal hverdag.

På samme tid er glede et ord som merkelig nok fulgte året 2020. Små ting man tidligere tok for gitt utløste den utroligste følelse av glede. Glede over å få dra på jobb, glede over fysiske korøvelser, glede over å være frisk, og ett av høydepunktene, glede over å få fremføre en julekonsert med publikum tilstede i Vår Frue kirke.

Vi håper at følelsen av glede etterhvert vil overskygge følelsen av lengsel i 2021, for vi har virkelig mye å glede oss over fremover. A Cappellissimo har nemlig 25 års-jubileum i år og det har vi tenkt å markere på ulike vis. Planene er  ikke spikret enda, da smittesituasjonen selvfølgelig spiller inn, men vi lover å holde dere oppdatert.

Utover dette skal vi 20. og 21. mars ha øvingshelg og 17. mai planlegger vi med Festkonsert i Vår Frue kirke. I løpet av våren har vi også planer om å spille inn tre av Martin Smidts komposisjoner som vi er så glade i.

Dere må fortsatt lengte litt for å oppleve oss på konsert, men frem til den tid er disse opptakene noe å glede seg over.

0 Svar to “2021 – Et håpefullt nytt år!”



  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..




Kammerkoret A Cappellissimo tar sikte på å levere gnistrende musikalske variasjoner på hver eneste konsert.