NM for kor 2021

Da er vi ferdige med årets NM for kor. Det har vært en stor opplevelse å kunne synge for publikum igjen og å høre så mange flotte kor. Det har vært en rekordhøy deltakelse med 53 kor og over 1400 sangere. Fantastisk å se at så mange har kommet seg gjennom tiden med pandemi og presterer på et så høyt nivå. A Cappellissimo endte på 4. plass både i Sakral A og Blandet Kor A. Vi er svært godt fornøyd med resultatet og at vi befester oss som et kor på A-nivå.Vi gratulerer alle kor med gode resultater, klassevinnerne og spesielt Schola Cantorum som ble årets Norgesmestere. 😁🎵🎶En stor takk også til arrangør og frivillige for et godt gjennomført arrangement. Sist men definitivt ikke minst, en stor takk til alle dere våre følgere og støttespillere ❤

Reklame

0 Svar to “NM for kor 2021”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..
Kammerkoret A Cappellissimo tar sikte på å levere gnistrende musikalske variasjoner på hver eneste konsert.


%d bloggere liker dette: