Konsert i Strinda kirke

 

acapp_haubits

Vi reiser til Serbia 17. til 21. september. Der skal vi delta på workshop og møte to serbiske kor. Turnéprogrammet vårt har vi kalt «Tra-di-da!» og det består først og fremst av norske folketoner, men vi tar også med oss noen godbiter fra fjorårets balkanprosjekt Muzika. Faktisk var dette prosjektet utløsende for at vi valgte å reise til nettopp Serbia.

Akkordionist Jovan Pavlovic, som akkompagnerte på briljant vis under konserten Muzika på Rockheim, kommer opprinnelig fra Beograd og er initiativtaker til organisasjonen Tutti Serbia som har vært behjelpelig med å lage et spennende program for høstens lille Acapp-utflukt.

I Beograd skal vi synge konsert med kammerkoret Vox Slavicum. Deres dirigent Svetlana Krstic skal coache oss i deler av det balkanske materialet vårt, slik at det blir enda mer autentisk. Vi skal også besøke byen Zrenjanin nord for Beograd. Der skal vi holde konsert sammen med et kor fra den anerkjente musikkskolen Josif Marinković. Innimellom all musikken skal vi selvsagt også være turister og kose oss på tur ilag. Det er lenge siden A Cappellissimo har reist på langtur, så dette blir garantert et høydepunkt!

Vi gleder oss til å synge for nytt publikum i Serbia, men ønsker selvsagt ikke å snyte hjemmepublikummet vårt for en fin konsert. Derfor inviterer vi til en uhøytidelig «Før Serbia»-konsert kvelden før avreise. Tirsdag 16. september klokka 20:00 i Strinda kirke på Moholt. For en hundrelapp i døra får du garantert godstemning rett i fanget! Barn under 12 år gratis. Velkommen!
Reklame

0 Svar to “Konsert i Strinda kirke”  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..
Kammerkoret A Cappellissimo tar sikte på å levere gnistrende musikalske variasjoner på hver eneste konsert.


%d bloggere liker dette: